Nieuws

Op woensdag 7 december om 14u30 brengen drie gekke, muzikale pieten een leuke show! Maak kennis met Piet Snot en schoorsteenpiet. Daarna genieten we samen van een heerlijk drankje. En wie weet... brengt Sinterklaas nog wel een verrassingsbezoekje aan de bibliotheek voor hij weer naar Spanje vertrekt! De show is gratis. Graag inschrijven op koekelberg@bibliotheek.be of via telefoon. Tot dan!

Opgelet!

Tijdens de kerstvakantie is de bibliotheek gesloten op:

• dinsdag 25 december
  • woensdag 26 december
  • maandag 31 december
  • dinsdag 1 januari

Er zijn aangepaste openingsuren op maandag 24 december: open van 12 tot 17u.

Op vrijdag 28 december, woensdag 2 en vrijdag 4 januari is de bibliotheek open op de normale uren.

Materiaal terugbrengen kan altijd via de inleverbox.

Schuif je weer gezellig mee aan onze creatieve tafel met Hilde? We maken samen allerlei leuke dingen uit wol, vilt of ander textiel.

Op vrijdagavond 23 november opent Boekelberg, samen met de andere Brusselse Nederlandstalige en Franstalige bibliotheken, haar deuren uitzonderlijk 's avonds van 18u tot 22u. Om 18u30 is er een muzikaal verteltheater van Frank Daenen voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar. Opgelet: inschrijven voor dit verteltheater is verplicht! Vanaf 19u30 spelen we een tweetalig spel (Nederlands-Frans) voor jong en oud. En tot slot komt violiste Louise Vanbiervliet de avond nog opluisteren met mooie livemuziek. Tot dan!

Het nieuwe Boekelberg is geboren! Iedereen is van harte welkom op ons adres in de Dapperenstraat 20 op de vertrouwde openingsuren. U vindt onze inleverbox aan de ingang. We zijn overgeschakeld op zelfuitleen: makkelijk en snel! De collectie is bijna volledig omgeschakeld. Enkel de magazijncollectie en de cd's zijn nog niet beschikbaar. Kom zeker een kijkje nemen op de Comenius-site!