Nieuws

Op woensdag 7 december om 14u30 brengen drie gekke, muzikale pieten een leuke show! Maak kennis met Piet Snot en schoorsteenpiet. Daarna genieten we samen van een heerlijk drankje. En wie weet... brengt Sinterklaas nog wel een verrassingsbezoekje aan de bibliotheek voor hij weer naar Spanje vertrekt! De show is gratis. Graag inschrijven op koekelberg@bibliotheek.be of via telefoon. Tot dan!

We slaan de handen in elkaar met onze collega's van de Franstalige bibliotheek voor een reeks tweetalige voorleesuurtjes. Lisa en Mélissa lezen om de beurt in het Nederlands en het Frans een stukje van een verhaal voor rond verschillende thema's. Waar en wanneer? Afwisselend in beide bibliotheken van 14-15u op woensdag 14 februari(Franstalige bibliotheek - Rue des Tissereands 26-28), 14 maart  (Boekelberg), 11 april (Franstalige bibliotheek) en 16 mei (Boekelberg). Vanaf 5 jaar. Gratis. Inschrijven verplicht.

Iedereen hartelijk uitgenodigd op de 10e editie van "Serenade aan balkon" op zondag 11 februari. Start om 16u in de Raadzaal van het Gemeentehuis in Koekelberg, Henri Vanhuffelplein 6. Tijdens deze poëtische, muzikale en inspirerende wandeling storten artiesten hun hart uit... U komt toch ook? Deelname is gratis. Meer info in de bibliotheek of op de cultuurdienst: mbultereys@koekelberg.brussels.

Auteur Mustafa Kör, voormalig stadsdichter van Genk, draagt voor uit zijn bundel "Ben jij liefde?". Koekelbergenaren Ann Dupont en Farid Mhaouach lezen voor uit eigen werk. Het geheel wordt opgeluisterd door sfeervolle livemuziek op nyckelharpa door artiest Rudy Velghe. Nadien klinken we op het nieuwe jaar met een glaasje bubbels dat u gratis aangeboden wordt door Boekelberg! Gratis. Inschrijven aangewezen. Dinsdagavond 30 januari om 19u.

We verIengen onze boekenverkoop wegens groot succes! Ideaal om je een voorraadje boeken in te slaan in Boekelberg zodat je met veel leesplezier de lente ingaat! We verkopen giften en afgevoerde boeken voor jong en oud aan de spotprijs van 0,50 euro per stuk. Doorlopend tijdens de openingsuren. De bibliotheek is open in de krokusvakantie.